Auto delen via Stapp.in Roden

Stapp.in Roden

Als jouw auto stilstaat, blijft hij geld kosten. Denk aan verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en schade. Ga zelf maar eens na hoeveel dagen in de week jouw auto alleen maar geld kost en niets oplevert… dat kan slimmer! Door autodelen met Stapp.in via Garagebedrijf Hilberts.

Hoe werkt het?

Garagebedrijf Hilberts in Roden maakt gebruik van autodeelplatform Stapp.in. Hierdoor kunnen meerdere mensen gebruik maken van de auto die bij de garage in Roden staat. Je betaalt voor de tijd dat je de auto gebruikt, en je reserveert, opent en sluit de auto via de app op je smartphone. Hierna wordt het verbruikte tegoed automatisch afgeschreven.

Door gebruik te maken van de deelauto, wordt je eigen auto misschien wel overbodig! Bereken met de autokostencalculator hoeveel je auto je nu kost.

Wat kost autodelen?

Je betaalt € 12,50 per maand aan servicekosten, hiervoor staat de deelauto 24/7 voor je klaar.
Verder betaal je alleen voor het gebruik van de deelauto, namelijk € 7,- per uur. Je kunt hiermee per uur max. 15 km rijden. Voor extra kilometers betaal je slechts € 0,25.

Dat is alles! Je hebt dus geen kosten aan brandstof, onderhoud, wegenbelasting, verzekering enzovoorts.

Aanmelden gaat eenvoudig!

Je downloadt de app van Stapp.in en maakt een account aan. Hierna kun je meteen een reservering maken voor onze deelauto’s. Je bent binnen 5 minuten op pad!

Stapp.in heeft zowel een Android app als een iPhone app.
Stapp.in-apps zijn geheel gratis te downloaden en bevatten geen advertenties.

Download de Android-app
Download de iPhone-app

Meer informatie over autodelen?

Op de website van Stapp.in vind je alle informatie over autodelen met Stapp.in. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen, we helpen je graag op weg met onze deelauto!

Ook zakelijk autodelen is mogelijk!

Met het autodeelplatform van Stapp.in is het ook mogelijk om auto’s uit uw eigen wagenpark in te zetten als deelauto binnen uw bedrijf. We informeren u hier graag over! Neem alvast een kijkje op www.zakelijk.stappin.nl.